Állatorvos Dr. Oltyán László
Állatorvos Dr. Oltyán László
Állatorvos Dr. Oltyán László: Rendelőnk
Állatorvos Dr. Oltyán László: Orvosaink
Állatorvos Dr. Oltyán László: Szolgáltatások
Állatorvos Dr. Oltyán László: Szakmai cikkek
Állatorvos Dr. Oltyán László: Esetek
Állatorvos Dr. Oltyán László: Nyitvatartás
Állatorvos Dr. Oltyán László: Elérhetőség
Állatorvos Dr. Oltyán László: Akció
Védooltás kiszállási díj nélkül
Törzsvásárlói kártya
allatorvos.lap.hu
Webdesign: delta-design.hu
Weblink - Állatorvos Budapest Linkek
WEB007.HU

Állatorvos Dr. Oltyán László
Állatorvos Dr. Oltyán László: Esetek
Dr. Oltyán László, kisállatklinikus szakállatorvos

1992-ben az állatorvosi diplomámat, majd 2003-ban kisállatgyógyász szakállatorvosi és 2008-ben egzotikus szakállatorvosi diplomámat szereztem meg. Állatorvosi rendelőmet 1998-ban nyitottam meg, és 2007 óta egy, a kor igényeit kielégítően felszerelt és felújított rendelőintézetben várom a pácienseket.
Szakterületem a csont- és ízületsebészet, lágysebészet, ortopédia, szemészet, egzotikus állatok betegségei. A folytonos szakmai fejlődést tekintem a legnagyobb kihívásnak, hazai és nemzetközi konferenciákon igyekszem elsajátítani és munkám során alkalmazni a tudomány legfrissebb vívmányait.


Dr. Ipolyi Tamás

1969-ben születtem Budapesten. Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése előtt az ELTE TFK biológia-földrajz szakán szereztem diplomát. Az állatorvos-doktori oklevelet 1999-ben kaptam meg. Gyakornoki időszakomat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar Sebészeti és Szemészeti Tanszék és Klinikáján töltöttem. Ez meghatározta a további karrieremet, akkor szerettem meg az ortopédiát és a traumatológiát.

2004 óta vagyok a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja.
A gyakornoki idő lejárta után több budapesti és Pest megyei kisállatpraxisban dolgoztam.
2009 óta ismét az Állatorvos-tudományi Kar Sebészeti és Szemészeti Tanszékén dolgozom, ahol az ügyeleti munka mellett elsősorban ortopédiai és neurológiai betegeket látok el. Az oktatási feladatok kapcsán ortopédiai, neurológiai és lágysebészeti előadásokat és gyakorlatokat tartok a hallgatóknak angol és magyar nyelven.
A szakállatorvos-képzésben is oktatóként veszek részt. Tudományos kutatási területem: a végtagdeformitások korai kezelése. Ebben a témában humán orvos kollégákkal dolgozom egy munkacsoportban.


Dr. Kovács Krisztina Borbála

2013 márciusában végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Végzős hallgatóként, a gyakorlati félév klinikai részét az Egyetem Sebészeti és Szemészeti részlegén töltöttem, majd májustól Portugáliában, Lisszabonban kezdtem el dolgozni szakmai ösztöndíj keretében.

Még egyetemi hallgatóként részt vehettem egy több hónapos klinikai gyakorlaton a lisszaboni állatorvosi egyetemen, ezért döntöttem a külföldi szakmai tapasztalatok kiszélesítésének céljából az újbóli kiutazás mellett, diplomásként is.

2014-ben jöttem haza, januártól dolgozom a CHIRU-VET Állatorvosi Rendelőintézetben.

Fő érdeklődési köröm a kardiológia, ultrahang-diagnosztika és lágysebészet.


Dr. Berényi Evelin

Dr. Berényi Evelin állatorvos vagyok, 2014 márciusában végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. A gyakorlati félévben a kisállat klinikai gyakorlatot az egyetemi klinika szülészeti részlegén töltöttem. 2014 áprilisa óta dolgozom a Chiru-Vet Állatorvosi Rendelőintézet fiatal csapatában,ahol szakmai fejlődésre és gyakorlati tapasztalat szerzésére egyaránt lehetőséget biztosítanak.Kiemelt érdeklődési köröm a laboratóriumi diagnosztika,kardiológia illetve a húgy- és nemi szervek megbetegedései..


Dr. Szénási Enikő

Állatorvosi diplomám megszerzését követően, 2013 márciusában csatlakoztam a Chiru-Vet Rendelőintézet csapatához. Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni több győri, illetve Győr környéki kisállat- és vegyes praxis mindennapi tevékenységébe, a gyakorlati félév során pedig az Egyetem Belgyógyászati Osztályán szereztem tapasztalatokat az ambuláns- és intenzív betegellátás területén.
Szakmai érdeklődési köröm a belgyógyászat, ezen belül a bőrgyógyászat, fülészet és endokrinológia.


Katona Réka, szakasszisztens

2010 óta dolgozom a Chiru-Vet Rendelőben. Korábban is foglalkoztam kisállatokkal, dolgoztam lovardában, más rendelőkben is szereztem gyakorlatot. Én is számos állat tulajdonosa vagyok, szabadidőmet is szívesen töltöm velük.